Overblijven, ons continu rooster

Vanaf schooljaar 2017 – 2018 werken wij met een continu rooster. Dit betekent dat alle kinderen op school overblijven en dat de kinderen op de ‘lange’ dagen om 14.30 uur vrij zijn. De tijden zijn gelijk aan de uitgaanstijden van de andere twee basisscholen in Lemelerveld. De kinderen eten tussen de middag gezamenlijk met de leerkracht in de groep.

De kinderen nemen zelf van huis eten en drinken mee voor de kleine pauze en voor de lunchpauze. De bekers voor de lunchpauze worden in de koelkast bewaard. De bakken voor deze bekers staan in de groepen. Tussen de middag spelen de kinderen buiten onder begeleiding van 2 overblijfkrachten en een overblijfcoördinator, de kinderen spelen op deze momenten met een aantal groepen te gelijk op het plein. Een van de ambulante teamleden is ook buiten tijdens de middagpauze.