Peuterspeelzalen

Wij werken samen met twee peuterspeelzalen en we zijn hier erg blij mee. We werken met de Bibelebons en met het Schanebroekie. Binnen deze organisaties bestaat veel kennis over het jonge kind. De basis voor samenwerken, samen spelen en samen leven wordt hier op een mooie manier gerealiseerd.

De Bibelebons

De Bibelebons is een peuterspeelzaal in Lemelerveld. Deze peuterspeelzaal valt onder Partou en is gevestigd in het Kulturhus aan het Kroonplein in Lemelerveld. Hier kan uw kind vanaf 2 jaar totdat hij/zij naar de basisschool gaat heerlijk spelen.

Peuterspeelzaal Partou, de Bibelebons
Kroonplein 74
8151 AZ Lemelerveld

’t Schanebroekkie

Kindercentrum ’t Schanebroekkie biedt naast kinderopvang ook peuterwerk voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Uitgangspunt van ’t Schanebroekkie is kinderen voor te bereiden op de overgang naar de basisschool op een uitdagende plek in een ruime landelijke omgeving, waar de kinderen veel wandelen en buiten spelen.

Kindercentrum ’t Schanebroekkie
Schanebroeksweg 4
8105 RJ Luttenberg

Warme overdracht

Wij hebben een warme overdracht met de Bibelebons en met ´t Schanebroekkie, dat betekent dat we (altijd in overleg met de ouders) in gesprek gaan over nieuwe leerlingen waar dat wenselijk is en waarbij we de overdracht zo goed mogelijk kunnen laten verlopen.