Ouderbetrokkenheid

Wij zijn een school met erg betrokken ouders en verzorgers. Ouders helpen waar mogelijk en ieder draagt vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden een steentje bij.

Voor diverse schoolse en buitenschoolse activiteiten doen wij een beroep op ouders/verzorgers.
Wij vragen hulp via mail en intekenlijsten binnen de school.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze kinderen kennis maken met de hechte gemeenschap binnen Lemelerveld, dat ze leren dat je veel kan bereiken door samen te werken en door af en toe concessies te doen. Lemelerveld zelf is daar een mooi voorbeeld van. De gemeenschapszin in ons dorp is kenmerkend en iets om trots op te zijn. Samen maken we ons dorp mooi.
De kwaliteit van de gemeenschappelijke activiteiten is hoog, dit door een hoge betrokkenheid van alle deelgenoten.