Partou kinderopvang

Kinderopvang

In ons kindcentrum Heidepark verzorgt Partou peuteropvang voor kinderen van 2 t/m 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
In een fijne en vertrouwde omgeving, met persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Alles onder één dak biedt voor uw kind(eren) een vertrouwde omgeving met een doorlopende ontwikkellijn en voor u als ouder veel gemak.

Peuteropvang

Spelenderwijs bereiden we de peuters voor op de basisschool. We gebruiken hierbij een erkend voor- en vroegschools programma (vve). De pedagogisch medewerkers begeleiden elk kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo.

We werken met dezelfde thema’s als school en er zijn gezamenlijke activiteiten en uitstapjes. De peuters kunnen af en toe al meespelen met de kleuters in groep 1 en maken zo al kennis met de juffen en meesters. Dit maakt de stap naar de basisschool veel makkelijker en minder spannend.

We prikkelen de nieuwsgierigheid en ontwikkeling van uw kind met leerzaam en leuk spelmateriaal.

We doen veel aan taalspelletjes, voorlezen en bewegen. We zingen, maken muziek, knutselen, tekenen en spelen lekker buiten, in de zandbak en met fietsjes op het plein.
We leren kinderen ook dingen als; op je beurt wachten, jezelf aankleden, zelfstandig naar de wc gaan en vriendjes maken. Zo gaat elk kind vol vertrouwen naar school!

Buitenschoolse opvang
Onze kleinschalige buitenschoolse opvang in school is een fijne plek om te ontspannen na school. De jongste kinderen halen we op. De oudere kinderen lopen er vanuit hun klas zelf naartoe. En dan: genieten maar!

In onze gezellige speelhoeken is van alles te doen en te ontdekken. Van jezelf verkleden als dokter of prinses tot een spelletje monopolie en ganzenbord.
Buiten kunnen kinderen al hun energie kwijt in de zandbak, op het sportveldje en bij de speeltoestellen.
Zin in een voetbalclinic of gamemiddag? Daarvoor gebruiken de kinderen het wensenbord!
We hebben extra aandacht voor muziek en bewegen en maken gebruik van het techniek- en kooklokaal.

Tijdens vakanties is er een speciaal activiteitenaanbod met workshops en leuke uitstapjes, o.a. met de Natuurbus, naar de kinderboerderij of het maïsdoolhof.

Voorschoolse opvang
Een gezellig begin van de dag.
Heeft u een lange reistijd naar werk of begint uw vroeg? Dan kan voorschoolse opvang een uitkomst zijn. Uw kind kan hier, in school, de dag rustig beginnen en nog even vrij spelen.

De pedagogisch medewerkers zorgen dat uw kind op tijd in de klas is en zorgt voor een individuele overdracht aan de leerkracht.


Openingstijden en contractvormen

Peuteropvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Buitenschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf sluitingstijd school tot 18.30 uur. Tijdens vakanties is de bso geopend van 07.30 tot 18.30 uur.
De vakantie opvang vindt plaats op locatie Vogelaarstraat. We verwelkomen hier tijdens vakanties ook kinderen van de locatie Partou Dorpsstraat.

Voorschoolse opvang: Voorschoolse opvang is op aanvraag mogelijk vanaf 07.00 uur of 07.30 uur.

Wilt u opvang op woensdag? Vraag dan de vestigingsmanager naar de mogelijkheden.

Een kijkje nemen of meer informatie?

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan via www.partou.nl/rondleiding. Vestigingsmanager Laura Kok en de pedagogisch medewerkers heten u van harte welkom en leiden u graag rond.
Meer informatie over de pov vindt u hier en meer informatie over de bso vindt u hier .

Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u bellen met de medewerkers van afdeling Klantenservice van Partou via 088 – 235 75 00.
Zij helpen u graag.

 

© 2016 Openbare basisschool Heidepark | Privacyverklaring